Zapékané brambory s riccotou

Tahle kombinace vznikla úplně náhodou a to tak, že jsem při hraní si s dcerkou zapomněla na úplně jiný oběd, který zůstal na pánvi déle než měl a černou
 
zeleninu jsem na oběd opravdu neplánovala :-)
 
Upozorňuji, že vzhledem ke složení není tento oběd vhodný pro všechny :-)
 
Suroviny:
 
cibule
 
brambory
 
cuketa - 1 velká nebo 2 malé
 
ricotta - 1 balení
 
nastrouhaný parmazán
 
smetana -buď klasická živočišná nebo rostlinná
 
himalájská sůl
 
 
Postup:
 
Do hlubšího pekáčku dáme pečící papír, naklademe na kolečka nakrájené brambory, cuketu cibuly, osolíme, přidáme ricottu, strouhaný parmazán nebo jiný
 
tvrdý sýr, zalijeme smetanou a zakryjeme alobalem a dáme péct, cca 1,5 hod pro 180 C.