Pohankové hvězdičky s kešu-pudinkovým krémem

Těsto:

150 v kešu mouky

300 g jemně mleté pohankové mouky

1,5 lžičky bio perníkového koření

2,6 lžíce kakaa

2 vejce

90 g másla (nejlepší je ořechové nebo půl na půl s obyčejným)

90 g čekankového sirupu

Krém:

150 ml rostlinného mléka (ovesné, rýžové.. . )

1 balení bio vanilkového pusinku

100 g kešu másla

2 lžíce šlehaného medu

Trochu obyčejného másla na zjemnění

Na ozdobu:

70% bio čokoláda

Po mleté kešu ořechy

Postup:

Těsto klasicky uhněteme, dělala jsem v robotu,krásně se vše spojilo. Nechejte aspoň 3 hodiny ve fólii v lednici, pak vykrajujeme libovolné tvary a pečeme v troubě při 175 stupních cca 15 minut. Nechejte pořádně vychladnout než budete vytahovat z plechu.

Krém si připravíte z uvařeného pudinku, ten nechejte vychladnout a mezitím vyšlehejte kešu krém s medem a trochou másla, přidejte vychladnutý pudink. Směs dejte chvíli ztuhnout do lednice a pak pomoci plnícího sáčku slepujte tvary. Nahoru jsem dala 70% bio čokoládu a posypala pomletými kešu ořechy.

Skladujte v lednici.